Autor:
Carmen Vintilă
| joi, 29 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 19 Vizualizari

Liviu Dragnea

Sediul central al PSD nu este Gara de Nord sau o autogară, iar partidul are o strategie de campanie care nu doreşte să fie cunoscută de adversari politici, a spus Liviu Dragnea. Șeful PSD a acuzat că au dispărut niște evidențe cu membrii de partid și, prin urmare, a decis ca doar echipa de campanie să aibă acces în sediul partidului din Kiseleff.

“Sigur, astea nu sunt date secrete, nu ne speriem. M-a deranjat foarte tare, dar principalul motiv pentru care am luat această măsură îl reprezintă dorinţa mea ca în sediul din Kiseleff să funcţioneze echipa de campanie electorală. Or, au fost foarte multe situaţii în ultima lună când mă întâlneam cu tot felul de cetăţeni mai tineri sau mai puţin tineri prin sediu, pe care nu-i cunoşteam. Pe unii îi şi salutam, le dădeam bună ziua şi nici măcar nu răspundeau. Şi atunci am spus că la noi în sediu nu este Gara de Nord, nici măcar autogară. Este un sediu de partid – un partid responsabil, serios şi respectat în care vreau să funcţioneze doar cei care sunt implicaţi în campania electorală şi atât”, a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Întrebat dacă se teme de procurori că este ascultat, Liviu Dragnea a spus: “Nu mă tem nici de procurori, îi respect foarte mult, nu mă tem nici de serviciile secrete, nu cred că cineva se gândeşte că eu nu sunt ascultat. Nu cred, eu cel puţin nu mă gândesc sau sediul. Şi nu cred că îşi permit să facă acest lucru. Noi nu avem de ascuns lucruri faţă de instituţii ale statului, dar fiind într-o campanie electorală, înseamnă că suntem într-o competiţie electorală, asta înseamnă că avem şi adversari politici. Sigur că fiecare partid îşi face o strategie în limitele legii, o strategie pe care nu vrem să o afle şi ceilalţi, că s-a mai întâmplat, nu e nimic spectaculos”. Tag-uri:
PSD, Liviu Dragnea, campanie, sediu, Kiseleff

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ACCES INTERZIS la PSD în campanie. Liviu Dragnea: “Sediul PSD nu este Gara de Nord”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/liviu-dragnea2_1-465x390-4.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/liviu-dragnea2_1-465x390-4-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Carmen Vintilă | joi, 29 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 19 Vizualizari Liviu Dragnea Sediul central al PSD nu...

Preluat de la EVZ