Un bărbat în vârstă de 53 de ani, angajat al unei firme de construcții, care efectua lucrări de renovare la fostul sediu al E.ON din cartierul Tătărași, Iași, a murit, astăzi, după ce a căzut de la aproximativ nouă metri, polițiștii începând o anchetă în acest caz.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă Iași, un element al schelei a cedat sub greutatea bărbatului de 53 de ani și acesta a căzut în gol, miercuri după-amiază, de la o distanță de aproximativ nouă metri, scrie Mediafax.

”La fața locului, se efectuează operații de construcții asupra unei clădiri, amenajări interioare. Este vorba de o persoană în vârstă de 53 de ani, care a căzut de la înălțime, de la o distanță de aproximativ nouă metri”, a declarat George Tanasievici, reprezentant al ITM Iași.

Medicii de la Ambulanță au mai putut doar să constate decesul.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/tragedie-la-locul-de-munca-un-barbat-a-murit-dupa-ce-a-cazut-de-pe-o-schela-de-la-9-metri-inaltime-29296.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/tragedie-la-locul-de-munca-un-barbat-a-murit-dupa-ce-a-cazut-de-pe-o-schela-de-la-9-metri-inaltime-29296-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv