Autor:
Anca Simionescu
| miercuri, 28 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

Goran Bregovic

Goran Bregovic se intoarce in Romania alaturi de “Wedding and funeral orchestra”, pentru un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru, intr-o companie selecta!

Goran Bregovic, alaturi de “Wedding and funeral orchestra”, pregătesc un show de senzatie la Bucureşti, care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru pe artist.

Evenimentul va avea loc pe 30 septembrie la Arenele Romane din Bucuresti. In deschiderea concertului vor uca pe scena Zuralia Orchestra si invitatii sai.

Categoria de bilete B, fara loc in fata scenei este sold out. Momentan mai sunt disponibile bilete la categoriile A cu loc si C fara loc.

PROGRAM SI REGULI DE ACCES

Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 19:00 iar Zuralia Orchestra urca pe scena la 19:30, maestrul Bregovic urmand sa cante la ora 21:00.

In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la concert cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:

• sticle, conserve,

• mancare sau bauturi de orice fel,

• artificii, arme, obiecte periculoase,

• umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine),

• aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil),

• aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.

La eveniment se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si mancare, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. Parasirea perimetrului Arenelor Romane, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraeasca zona de eveniment o pot face dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alt bilet.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.

Accesul in zonele A si B se face pe baza bratarii primita la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces si in Zona C a festivalului. Posesorii de bilete in Zona C nu vor primi bratara. Zona C se afla exact in spatele zonei B si asigura acces si pe scaunele din Arenele Romane, mai putin sectoarele K si E care sunt dedicate zonei A. Toate biletele din zona A sunt cu loc pe scaun dar spectatorii pot cobori in Arena in zona B sau C.

Accesul copiilor este permis doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. Bilete gasiti la vanzare atat inainte de concert la preturi speciale dar si la intrare in ziua concertului.

Harta Bilete: http://www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate. Copiii sub 7 ani au gratuitate insotiti de un adult posesor de bilet. O serie de artisti invitati vor fi anuntati in curand. Concertul are loc in aer liber ! Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert. Pentru acest concert vor fi puse in vanzare doar 4000 de bilete pentru a avea suficient spatiu de dans! Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro, iar înainte de concert au preturi speciale.

Tag-uri:
Goran Bregovic, Arenele Romane, Arenelor Romane, Zuralia Orchestra, Harta Bilete

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Totul despre concertul lui Goran Bregovic de pe scena Arenelor Romane! Reguli de acces şi invitaţi surpriză.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/4534534-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/4534534-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Anca Simionescu | miercuri, 28 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari Goran Bregovic Goran Bregovic se intoarce in...

Preluat de la EVZ