Autor:
Matei Năstase
| marţi, 27 septembrie 2016 | 16 Comentarii
| 3026 Vizualizari

Deputatul Sebastian Ghiță

Deputatul Sebastian Ghiță a făcut un autodenunț la Parchetul General, în care a explicat procurorilor cum a ajutat-o pe Laura Codruța Kovesi în privința măsluirii plagiatului tezei sale de doctorat. El spune că autoritatea, care era în măsură să hotărească dacă șefa DNA a copiat sau nu în lucrare, nu s-a întrunit, iar raportul în care se menționează că doctoratul Laurei Kovesi nu este plagiat, a fost făcut în guvernul Ponta.

”Eu am date și elemente și informații pe care vreau să le verifice Parchetul General, care arată cum în momentul în care s-a pus problema tezei de doctorat a Laura Codruței Kovesi, pentru a o proteja la acel moment, am luat decizia să nu se întrunească comisia care putea să stabilească dacă teza a fost plagiat sau nu. Acea comisie nu a făcut nimic, iar acel raport a fost scris în Guvernul României. Nu știu ce o să declare Victor Ponta despre acest lucru”, spune Sebastian Ghiță.

Sebastian Ghiță mai adaugă că a luat această măsură pentru că îi era frică să nu pățească ce a pățit fostul ministru de Interne, Petre Tobă.

”Dacă continui să tac, o să pățesc ce au pățit ceilalți. Ce a pățit domnul Tobă. Eu sunt deputat în Parlament, după cum ați văzut, o cerere de arestare poate fi respinsă. De aceea trebuie să avem răbdare. A fost o bătălie ca să nu mai putem să vorbim”, conchide parlamentarul.Tag-uri:
Deputatul Sebastian, Parchetul General, Laura Codruța, Laurei Kovesi, Laura Codruței, Guvernul Rom, Victor Ponta, Sebastian Ghiță

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sebastian Ghiţă, AUTODENUNŢ INCENDIAR la Parchetul General. Vizată este Laura Codruţa Kovesi şi are legătura cu LUCRAREA de DOCTORAT a şefei DNA. Ce fals s-a PRODUS chiar în sediul Guvernului | FOTO cu denunțul.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/04-05-ghita-nd-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/04-05-ghita-nd-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Matei Năstase | marţi, 27 septembrie 2016 | 16 Comentarii | 3026 Vizualizari Deputatul Sebastian Ghiță Deputatul Sebastian Ghiță a făcut...

Preluat de la EVZ