loading…

Șase turiști germani au fost transportați la spital, în noaptea trecută, cu simptome de toxiinfecție alimentară, ei fiind preluați de la un hotel din Sibiu unde erau cazați, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, Decebal Todăriță, a declarat că cele șase persoane care au ajuns în timpul nopții la spital au vârste cuprinse 26 și 48 de ani și au fost diagnosticate cu toxiinfecție alimentară.

“La Unitatea de Primiri Urgențe au fost aduși șase pacienți, toți cetățeni străini, din Germania, cu vârste între 26 și 48 de ani. În urma investigațiilor efectuate aceștia au fost diagnosticați cu toxiinfecție alimentară. Le-au fost aplicate proceduri specifice pentru aceste cazuri și, după efectuarea tratamentului, pacienții au plecat cu recomandări, nefiind nevoie de internări”, a spus Decebal Todăriță.

Cei șase turiști au fost transportați la spital de la un hotel de cinci stele din Sibiu cu două ambulanțe SMURD. Turiștii le-au declarat medicilor că pe parcursul zilei de marți au servit doar micul dejun la restaurantul hotelului.

Reprezentanții hotelului nu au dorit să comenteze incidentul.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv