Autor:
Dodo Romniceanu
| miercuri, 28 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 217 Vizualizari

Ioan Gyuri Pascu avea doar 55 de ani

Mulţi dintre prietenii şi apropiaţii regretatului Ioan Gyuri Pascu nu au fost capabili să depăşească şocul produs de dispariţia neaşteptată a artistului şi declară că nu au puterea să participe la funeraliile de vineri, de la Agnita.

Potrivit libertatea.ro, fostul membru al trupei Compact, Vlady Cnejevici și Teo Boar, chitaristul lui Gyuri,  oamenii care au fost alături de muzician de aproape trei decenii, au preferat să vină la capela Cimitirului Bellu Ortodox pentru a se reculege la catafalc și a-și lua rămas bun. Ca și prietenul cel mai bun al artistului defunct, folkistul Ioan Oliu, aceștia au mărturisit că nu vor să asiste la procesiunea de înhumare a mult iubitului lor prieten, care va avea loc vineri, la Agnita, Sibiu, orașul de baştină a lui Gyuri.

Vlady și Teo își vor plânge durerea alături de Leo Iorga prin muzică, vineri, în ziua ceremoniei, urmând să fie pe scenă la Iași. ”Nu pot să-mi vad prietenul băgat în groapă. Nu accept așa ceva. Vreau să-l păstrez în amintiri și să-l văd de fiecare dată când mă uit pe cer. Sigur Gyuri e o stea acum”, spune Ioan Oliu, cel căruia Gyuri i-a pus chitara în brațe, în copilărie, la Agnita.Tag-uri:
Gyuri Pascu, inmormantare Gyuri

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prietenii dragi ai lui Gyuri Pascu nu vor să participe la înmormântarea acestuia. Declaraţia şocantă a acestora.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/gyuri-pascu1_2-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/gyuri-pascu1_2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Dodo Romniceanu | miercuri, 28 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 217 Vizualizari Ioan Gyuri Pascu avea doar 55 de ani ...

Preluat de la EVZ