loading…

Polițiștii fac percheziții la Rin Grand Hotel într-un dosar de evaziune fiscală, prejudiciul fiind estimat la cinci milioane de euro.

Ofițerii Direcției de Investigare a Criminalității Economice, ai Direcția de Investigații Criminale si Directiei Operatiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române efectuează la această oră două percheziții pe raza municipiului București și a județului Ilfov, la punctele de lucru (birouri și spații comerciale) ale unor societăți comerciale. În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de efectuarea de rambursări ilegale de TVA și de evaziune fiscală, fapte prevăzute și pedepsite de Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, care au fost comise prin intermediul unor societăți comerciale ce desfășoară activități în domeniul construcției de ansambluri rezidențiale și hoteluri“, anunță Poliția Română într-un comunicat de presă.

Prejudiciul este estimat la peste 5.000.000 de euro.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/perchezitii-ale-politistilor-la-un-cunoscut-hotel-din-bucuresti-29279.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/perchezitii-ale-politistilor-la-un-cunoscut-hotel-din-bucuresti-29279-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv