Autor:
Ionel Dancu
| miercuri, 28 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 8 Vizualizari

Ludovic Orban (stânga), lângă copreşedinţii PNL Vasile Blaga şi Alina Gorghiu

Deputatul PNL Ludovic Orban a comentat, pentru EVZ, implicaţiile demisiei lui Vasile Blaga de la şefia PNL în urma dosarului DNA.

“Este un gest normal al dlui Vasile Blaga. Arată foarte clar că noi, în PNL, respectăm criteriile de integritate şi asta e firesc, ca atunci când un om este subiectul unei cercetări penale, el să nu mai deţină funcţii publice sau politice”, a declarat Ludovic Orban pentru EVZ. “Consider că este un gest normal şi asta trebuie să fie regula în societate”, a adăugat Orban.

Întrebat dacă partidul va avea de suferit la alegerile parlamentare după pierderea lui Vasile Blaga inclusiv din calitate de şef al campaniei, Orban a spus: “Dl Blaga este un om cu foarte multă experienţă în campaniile electorale, dar sunt sigur că vom reuşi să găsim un nou şef de campanie”.

Legat de o eventuală competiţie în partid pentru locul lăsat gol de Vasile Blaga la şefia PNL, Orban a spus: “Asta este o decizie pe care trebuie să o ia partidul. În ţară s-a renunţat la sistemul de copreşedinţi”.Tag-uri:
orban, blaga, pnl, dosar

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ludovic Orban, despre viitorul PNL şi dosarul lui Vasile Blaga.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/07-orban-blaga-gorghiu-pnl-alegeri-lider-parlament-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/07-orban-blaga-gorghiu-pnl-alegeri-lider-parlament-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | miercuri, 28 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 8 Vizualizari Ludovic Orban (stânga), lângă copreşedinţii PNL Vasile Blaga...

Preluat de la EVZ