Autor:
Razvan Gheorghe
| miercuri, 28 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

Senatorul UDMR Laszlo Attila a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că speră, colegial, ca Vasile Blaga să-şi demonstreze nevinovăţia.

“Dânsul a luat o decizie şi sper să aibă ocazia să-şi demonstreze nevinovăţia. E o problemă de bucătărie internă a lor şi nu vreau să comentez. Luaţi-o ca şi coleg în Senat. Este un eveniment nefericit şi sper să-şi demonstreze nevinovăţia cât de repede”, a spus Laszlo Attila.

El a adăugat că PNL va trebui să procedeze şi la modificări în ceea ce priveşte campania electorală, ca urmare a faptului că Vasile Blaga a renunţat şi la funcţia de coordonator al campaniei electorale a PNL pentru alegerile parlamentare.

“Se apropie campania, domnia sa am înţeles că a fost şeful de campanie, deci va trebui să se facă modificări la structura forurilor de conducere a unei campanii electorale”, a mai spus senatorul UDMR, citat de Agerpres.

Vasile Blaga a demisionat miercuri din funcţia de copreşedinte al Partidului Naţional Liberal şi coordonator al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. Decizia acestuia a venit după ce procurorii anticorupţie au anunţat că este urmărit penal pentru trafic de influenţă, fapte care ar fi fost săvârşite în perioada în care a deţinut funcţia de secretar general al unui partid aflat la guvernare.

Tag-uri:
Laszlo Attila, senator, UDMR, Vasile Blaga, PNL

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Laszlo Attila: „Sper ca Vasile Blaga să-şi demonstreze nevinovăţia”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/00066705-large-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/00066705-large-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Razvan Gheorghe | miercuri, 28 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari Senatorul UDMR Laszlo Attila a declarat miercuri,...

Preluat de la EVZ