loading…

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au depistat în Hârșova, două femei care ofereau spre vânzare mai multe obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, ce erau expuse direct pe trotuar.

În cursul zilei de ieri, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflat în misiune de patrulare în zona obiectivelor din competență,  a surprins două persoane care opreau trecătorii și le ofereau spre comercializare mai multe articole vestimentare dar și încălțăminte, fără îndeplinirea condițiilor legale. Activitățile „comerciale” s-au desfășurat  într-o zonă centrală din Hârșova, vânzătoarele făcând reclamă la marfă într-un mod foarte vocal.

La solicitarea oamenilor legii,  acestea nu au putut prezenta documentele de proveniență a mărfii dar nici autorizația pentru a desfășura astfel de activități în acel loc.

Prin urmare, „comerciantele” cu vârste de 15 ani și 37 ani, din Hârșova, au fost sancționate contravențional cu amenzi în cuantum de 500 lei fiecare.

Bunurile oprite de la comercializare (bluze, fuste, tricouri, cămăși, pantaloni, pijamale, papuci) au fost ridicate în vederea confiscării.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/imbracaminte-si-incaltaminte-vandute-pe-trotuar-confiscate-in-centrul-orasului-harsova-29274.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/imbracaminte-si-incaltaminte-vandute-pe-trotuar-confiscate-in-centrul-orasului-harsova-29274-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv