Autor:
Radu Andreea
| miercuri, 28 septembrie 2016 | 2 Comentarii
| 11039 Vizualizari

Un medic italian spune care este leacul pentru cancer

Comunitatea medicală italiană l-a hulit pe acest medic. Dar acesta a primit ovaţii la scenă deschisă de la Asociaţia Americană de Cancer, când a prezentat teoria şi terapia lui împotriva cancerului.

Acestui medic i s-a părut foarte ciudat că toţi oamenii cu cancer au această caracteristică, indiferent de tipul de tumori, toţi au în comun acest tip de leziuni: fiecare pacient cu cancer are o ciupercă, informează likenews.ro.

Această ciupercă a fost deja cunoscută în comunitatea medicală, dar a fost întotdeauna tratată că o infecţie – Candida albicans.

Tratamentul este simplu şi este cunoscut de toată omenirea: bicarbonatul de sodiu.

Medicul a început să trateze pacienţii cu bicarbonat de sodiu şi a reuşit să stagneze mai multe tumori. Rezultate uimitoare au început să se întâmple la scurt timp.

Cancerul de plămâni, cancerul de prostată sau cancerul de colon au dispărut ca prin minune, împreună cu ciupercă cu tot.

Astfel, foarte mulţi pacienţi cu cancer s-au vindecat, ei reprezentând dovada rezultatelor pozitive ale tratamentului. Tag-uri:
leac cancer, cancer, medic italian, descoperire cancer, Candida albicans, bicarbonatul de sodiu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Descoperirea REVOLUŢIONARĂ a unui medic: Cauza şi leacul pentru CANCER | VIDEO .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/cancercells-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/cancercells-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Radu Andreea | miercuri, 28 septembrie 2016 | 2 Comentarii | 11039 Vizualizari Un medic italian spune care este leacul pentru...

Preluat de la EVZ