Fotbalistul echipei spaniole Villarreal CF, Denis Cerîșev, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că își dorește să câștige partida din deplasare cu Steaua, dar este convins că acest lucru nu va fi ușor de realizat.

“Ne punem speranțe mari în această competiție. Ne interesează mult Europa League și dacă am ajunge în fazele finale acest lucru ar fi foarte bun pentru club. Îmi doresc să câștigăm cele trei puncte în fața Stelei, dar sunt convins că nu va fi ușor. Steaua este o echipă mare, foarte cunoscută în Spania. Joacă aproape în fiecare an în grupele cupelor europene, iar de curând a evoluat împotriva celor de la Manchester City. De aceea eu consider că vom întâlni o echipă dificilă și de mare valoare”, a spus fotbalistul rus.

Revenit după o accidentare, Cerîșev a afirmat că are nevoie de puțin timp pentru a reveni la forma maximă. “Mă simt bine acum. Este o perioadă de tranziție pentru mine după accidentarea suferită. Dar acea accidentare face parte din trecut, nu mai am nicio problemă. Încerc ușor-ușor să îmi recuperez încrederea în joc, iar pentru asta am nevoie de timp și de meciuri în care să evoluez bine”, a explicat Denis Cerîșev.

Echipa spaniolă Villarreal CF întâlnește joi, de la ora 20,00, pe Arena Națională din București, formația Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a doua a grupei L a Europa League.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/denis-cerisev-villarreal-imi-doresc-sa-castigam-in-fata-stelei-dar-sunt-convins-ca-nu-va-fi-usor-29303.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/denis-cerisev-villarreal-imi-doresc-sa-castigam-in-fata-stelei-dar-sunt-convins-ca-nu-va-fi-usor-29303-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv