Autor:
Carmen Vintilă
| miercuri, 28 septembrie 2016 | 4 Comentarii
| 742 Vizualizari

Vasile Blaga

Procurorii DNA au dispus urmărirea penală faţă de senatorul Vasile Blaga, la data faptelor secretar general al unui partid aflat la guvernare, pentru trafic de influenţă. Blaga a anunțat că demisionează din funcția de co-președinte PNL.

“În urma acuzațiilor care mi s-au adus astăzi, îmi voi dovedi nevinovăția în fața instituțiilor abilitate.Eu însumi sunt garantul respectării Statutului PNL și a tuturor deciziilor partidului. Nu pot să cer colegilor mei să respecte criteriile de integritate, iar eu să nu o fac. Ca atare, voi acționa în consecință și îmi depun demisia din funcția de co-președinte al Partidului Național Liberal și din cea de șef de campanie pentru alegerile parlamentare din acest an“, a anunțat Vasile Blaga printr-un comunicat de presă. 

Copreședintele PNL Vasile Blaga a fost citat astăzi de DNA Ploiești în calitate de suspect într-un dosar care conține presupuse fapte de corupție. Liderul politic a fost audiat mai bine de două ore de procurorii anticorpuţie care au decis să-l ancheteze în continuare sub control judiciar.

Vasile Blaga  este acuzat de primirea în mod repetat, în perioada 2011 – 2012, în trei rânduri, prin interpus, a sumei totale de 200.000 euro, precum şi de la Ştefan Gheorghe a sumei de 500.000 euro, despre a căror provenienţă avea cunoştinţă. 

Tag-uri:
PNL, Vasile Blaga, DNA, Alina Gorghiu, campanie, alegeri, politica, politica alina gorghiu, alina gorghiu, gorghiu alina, alina gorghiu pnl, vasile blaga demisie, demisie vasile blaga, partide politice

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CUTREMUR ÎN PNL. Vasile Blaga A DEMISIONAT din fruntea PARTIDULUI.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/vasile-blaga-rzv_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/vasile-blaga-rzv_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPreşedinţie
Autor: Carmen Vintilă | miercuri, 28 septembrie 2016 | 4 Comentarii | 742 Vizualizari Vasile Blaga Procurorii DNA au dispus urmărirea...

Preluat de la EVZ