Autor:
Dodo Romniceanu
| miercuri, 28 septembrie 2016 | 3 Comentarii
| 434 Vizualizari

Mirel Palada. Sursa foto: Facebook

Mişcarea civică Iniţiativa România dezvăluie că sociologul Mirel Palada, membru de vază al Partidului România Unita (PRU), director de imagine şi purtător de cuvânt al formaţiunii care a declarat război ONG-urilor finanţate de George Soros pe motiv că ar destabiliza România, a beneficiat de burse de studii din partea Fundaţiei pentru o Societate Deschisă, susţinută financiar de miliardarul mai sus menţionat.

Dezvăluirea vine în contextul în care doi membri marcanţi ai PUR, deputaţii Sebastian Ghiţă şi Bogdan Diaconu, clamau la sfârşitul săptămânii trecute că persoanele care au prostestat la Senat, joia trecută,  ar fi, de fapt, un grup bine organizat finanţat de miliardarul american George Soros “care s-a infiltrat ȋn rândul cetaţenilor români”. Aceste afirmaţii s-au soldat cu o plângere penală trimisă de Iniţiativa Românhiei către  Parchetul de pe lângă ÎCCJ, Ghiţă şi Diaconui fiind acuzaţi de “săvârșirea infracțiunilor de amenințare, instigare publică la săvârșirea de infracțiuni și incitare la ură”.

Mihai Poliţeanu, membru fondator al Iniţiativei România, scrie pe pagina sa de Facebook: “Partidul România Unită a fost infiltrat de oamenii lui Soros!

În ciuda vigilenței patriotice a domnilor Sebastian Ghita și Bogdan Diaconu de a contracara “fașciștii din secta Sorosistă” și de a salva instituțiile statului de ONG-iștii plătiți de Soros prin contra-manifestații și proiecte de legi care să se interzică accesul acestora la funcții publice, PRU a căzut el însuși victimă a puterii oculte a lui Soros.

Mirel Palada, purtător de cuvânt al partidului și ministru al Muncii în Guvernul PRU, este el însuși un agent de influență plătit de Soros. Astfel:

• Mirel Palada a primit o bursă de studii de 1 an (1997-1998), plătită de Fundația Soros (Fundația pentru o Societate Deschisă). Cu banii lui Soros, Mirel Palada a studiat sociologia la Colegiul Kalamazoo în Statele Unite

• Mirel Palada, întors în România după anul de educație primit de la Soros, a continuat să primească bani de la acesta. Astfel, în 2011, Mirel Palada a primit bani de la Soros pentru o cercetare care a stat la baza a 11 analize ale fundației lui Soros (aceeași Fundație pentru o Societate Deschisă).

Mirel Palada s-a lăudat în presă, dar și pe blog-ul propriu, în legătură cu legăturile strânse cu Soros.

Cer Partidului România Unită, să-și respecte propriile principii și valori asumate și să ia măsuri în consecință, în spiritul celor propuse de domnii Sebastian Ghita și Bogdan Diaconu. Am convingerea că cei doi domni sunt adevărați patrioți, nu doar niște panglicari ipocriți”.

Sursa documente: Mihai Poliţeanu, Facebook:Tag-uri:
Mirel Palada, George Soros, Mirel Palada Soros, Mirel Palada bursa Soros, Fundatia Soros burse, Fundatia pentru o Societate Deschisa

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum a ajuns Mirel Palada să studieze pe banii lui George Soros, miliardarul detestat de partidul său.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/mirel-palada2-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/mirel-palada2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Dodo Romniceanu | miercuri, 28 septembrie 2016 | 3 Comentarii | 434 Vizualizari Mirel Palada. Sursa foto: Facebook Mişcarea civică Iniţiativa...

Preluat de la EVZ