Autor:
Nadina Zisu
| marţi, 27 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 467 Vizualizari

Bogdan Stoica

Fost jurnalist de presă scrisă și tv, în provincie pentru că Bucureștiul nu-i place, Bogdan Stoica, freelancer din 2012, apolitic, este pasionat de scris, de fotografia de stradă și de upcycling, adică de reparatul unor vechituri care redevin astfel prețioase.

Are un blog, dar nu se consideră blogger de mare succes, ceea ce și este, pentru că a auzit că dă bine sa fii modest. A scris un e-book, adică o carte, despre fotografia cu telefonul, în 2015, iar  anul acesta a lansat o altă carte, una „de dezvoltare personală a femeii în detrimentul bărbatului”.

Cazul lui Bogdan Stoica are un pronunțat caracter de unicitate, succesul pe care îl are ca blogger nu este rodul capriciilor de moment specifice virtualului, ci al unui constant talent literar excepțional și un simț al umorului pe masură, combinație, să recunoaștem, rară.

Faptul că Bogdan a ales să își expună săptămânal opiniile în cotidianul EVZ reprezintă o achiziție prețioasă, care va fi, suntem siguri, pe placul cititorilor nostri.

Tag-uri:
Bogdan Stoica, editorialist evz, bogdan stoica evz

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Stoica, nou editorialist la EVZ.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/poza-bogdan-stoica-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/poza-bogdan-stoica-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Nadina Zisu | marţi, 27 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 467 Vizualizari Bogdan Stoica Fost jurnalist de presă scrisă și...

Preluat de la EVZ