Un brașovean în vârstă de 67 de ani a fost reținut de polițiști, astăzi, după ce în cursul nopții a incendiat casa concubinei sale, în urma uneri dispute cu aceasta, focul extinzându-se apoi și la locuința vecinului, prejudiciul cauzat ridicându-se la peste 100.000 lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Brașov, comisar șef Liviu Naghi, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orie 03.30, Secția 1 Poliție Brașov a fost sesizată prin Serviciul 112 de un cetățean cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la o casă din cartierul Schei al municipiului Brașov, scrie Mediafax.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, focul extinzându-se și la un imobil învecinat.

Din primele verificări și investigații efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Brașov a rezultat că în noaptea de marți spre miercuri, în locuința menționată se aflau proprietara și un bărbat de 67 ani.

Pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, proprietara a părăsit locuința, iar bărbatul ar fi dat apoi foc la unele articole de îmbrăcăminte, după care a părăsit și el locuința.
Incendiul a fost observat de un vecin care a sunat la numărul de urgență 112.

Mai multe echipaje de la ISU Brașov au lichidat incendiul, iar prejudiciul estimat cauzat este de peste 100 000 lei, potrivit sursei citate.

“În urma cercetărilor efectuate de polițiști și procurorul de caz, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, urmâmd ca Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov să se pronunțe cu privire la oportunitatea luării măsurii arestării preventive”, a spus reprezentantul Poliției Brașov.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/barbat-retinut-dupa-ce-a-incendiat-casa-concubinei-iar-focul-s-a-extins-si-la-o-alta-locuinta-29293.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/barbat-retinut-dupa-ce-a-incendiat-casa-concubinei-iar-focul-s-a-extins-si-la-o-alta-locuinta-29293-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv