Autor:
Matei Năstase
| miercuri, 28 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 105 Vizualizari

Laura Codruța Kovesi

Autodenunțul lui Sebastian Ghiță cu privire la măsluirea concluziei de pagiat a tezei de doctorat a Laurei Codruța Kovesi a născut reacții și din partea Partidului Ecologiștilor.

“Laura Codruța Kovesi are ocazia să arate că este o persoană integră, care nu pune preț pe interesele personale. Dacă îi pasă atât de mult de independența justiției și de prestigiul instituției pe care o conduce, doamna Kovesi ar trebui să-și prezinte demisia. Scandalurile repetate în care apare și numele ei nu fac altceva decât să afecteze imaginea Direcției Naționale Anticorupție. Autosuspendarea nu mai este o soluție, având în vedere suspiciunile care planează asupra Codruței Kovesi, suspiciuni pe care nu le-a lămuri, preferând o comunicare ambiguă, cu ușoare accente de victimizare. Chiar dacă am reduce toate dezvăluirile din ultima vreme doar la o problemă de moralitate, prin prezența ei în fruntea DNA, doamna Kovesi știrbește credibilitatea acestei instituții etalon în lupta cu corupției.”, a declarat șeful Partidului Ecologist Român prin intermediul unui comunicat de presă, potrivit Știripesurse.ro.Tag-uri:
atac, laura codruta kovesi, ecologisti, demisie, plagiat, scandal, autodenunt

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atac FĂRĂ PRECEDENT la adresa șefei DNA: ”Laura Codruța Kovesi trebuie să ÎȘI DEA DEMISIA”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/laura-codruta-kovesi-a-plagiat-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/laura-codruta-kovesi-a-plagiat-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Matei Năstase | miercuri, 28 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 105 Vizualizari Laura Codruța Kovesi Autodenunțul lui Sebastian Ghiță cu...

Preluat de la EVZ