Autor:
Ana Petrescu
| miercuri, 28 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

PNL caută un interimar după demisia lui Vasile Blaga

După ce co-președintele PNL Vasile Blaga și-a anunțat demisia, în urma acuzațiilor formulate de procurorii DNA, aripa fostului PDL a partidului va propune pe cineva care să asigure interimatul în locul liderului liberal, a spus pentru EVZ, secretarul adjunct al formațiunii, Florin Roman. El a adăugat că forurile statutare vor avea o întâlnire săptămâna viitoare când se va stabili și noul șef de campanie al PNL pentru alegerile parlamentare.

“Probabil că cei din fostul PDL vor face o propunere. Vom sta într-un interimat pentru că avem alegeri la începutul anului viitor. Vom avea săptămâna viitoare cu siguranță forurile statutare ale partidului și coordonarea campaniei electorale. Avem întâlnirea săptămâna viitoare și vom lua o decizie cine vine, 10-15 oameni în echipa de campanie și vom găsi o soluție ca să continuăm treaba”, a declarat, pentru EVZ, Florin Roman.

Procurorii DNA au dispus urmărirea penală faţă de senatorul Vasile Blaga, la data faptelor secretar general al unui partid aflat la guvernare, pentru trafic de influenţă. Blaga a anunțat că demisionează din funcția de co-președinte PNL.

“În urma acuzațiilor care mi s-au adus astăzi, îmi voi dovedi nevinovăția în fața instituțiilor abilitate.Eu însumi sunt garantul respectării Statutului PNL și a tuturor deciziilor partidului. Nu pot să cer colegilor mei să respecte criteriile de integritate, iar eu să nu o fac. Ca atare, voi acționa în consecință și îmi depun demisia din funcția de co-președinte al Partidului Național Liberal și din cea de șef de campanie pentru alegerile parlamentare din acest an”, a anunțat Vasile Blaga printr-un comunicat de presă. 

Procurorii DNA au dispus urmărirea penală faţă de senatorul Vasile Blaga, la data faptelor secretar general al unui partid aflat la guvernare, pentru trafic de influenţă. Blaga a anunțat că demisionează din funcția de co-președinte PNL.

Vasile Blaga  este acuzat de primirea în mod repetat, în perioada 2011 – 2012, în trei rânduri, prin interpus, a sumei totale de 200.000 euro, precum şi de la Ştefan Gheorghe a sumei de 500.000 euro, despre a căror provenienţă avea cunoştinţă. Vezi detalii AICI.

Tag-uri:
blaga, Florin Roman, Vasile Blaga, Partidului Național, pnl, demisie, interimat, intarimar

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aripa PDL caută interimar după demisia lui Vasile Blaga.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/06-pnl2-nd-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/06-pnl2-nd-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ana Petrescu | miercuri, 28 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari PNL caută un interimar după demisia lui Vasile...

Preluat de la EVZ