Autor:
Carmen Anghel
| miercuri, 28 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 20 Vizualizari

Adi Hădean și 24 de centimetri

Adi Hădean, chef, om de media și blogger culinary, continuă seria lansărilor pentru noua sa carte printr-un eveniment la București. „#24centimetri”, o autobiografie-manifest pentru bucate bune și oameni dintr-o bucată.

Adi Hădean a publicat cartea la Curtea Veche Publishing, iar la Bucucrești va fi lansată luni, 3 octombrie 2016, ora 19:30, la Cărturești Carusel (strada Lipscani, nr. 55). Intrarea este liberă.

„#24centimetri” nu este un volum cu rețete, în schimb este o carte numai bună pentru a răspunde multor întrebări pe care cunoscutul bucătar le-a primit de-a lungul timpului. Cum a început – spălând, și de zece ori pe zi, podelele bucătăriei din casa bunicilor –, cum a aflat secretele organizării și ale falimentării unui restaurant – într-o încăierare de pomină –, cum se alcătuiește meniul unui Irish pub – creând câteva sandviciuri delicioase cu nume voit idiot și la fel de voit stâlcit irlandez („O’Ceapă“, „O’Felie“, „O’Tonă“ și „O’Bama“) –, cum e din interior un show de televiziune – muncind de la șapte dimineața și încheind seara târziu cu un pahar de prosecco, fără să fie nevoie să arunci cu farfurii în concurenți ș.a.m.d. Un șir de lecții – de gătit și de viață.

Adi Hădean s-a făcut cunoscut în lumea exigentă a gastronomiei ca urmare a pasiunii, dedicării și talentului său culinar, calități care i-au adus numeroși fani încă de la începuturile aparițiilor sale publice. Debutul în bucătăria profesionistă și l-a făcut în 1998, iar de atunci a găzduit mai multe emisiuni TV, a publicat cărți purtând semnătura sa ori a contribuit la publicarea altor cărți, îmbogățind terminologia gastronomică, și s‑a implicat în numeroase proiecte sociale. Pasiunea care l-a determinat să facă din gătit o profesie, dând dovadă de aceeași măiestrie, cu celelalte preocupări ale sale, fotografia şi scrisul. De la data lansării până în prezent, blogul său culinar a fost citit de peste 27 de milioane de vizitatori, cu o medie de 20 000 de vizitatori unici pe zi. Astfel, Adi Hădean este și unul dintre cei mai apreciați bloggeri culinari din România. Cartea „#24centimetri” de Adi Hădean este disponibilă în magazinul online curteaveche.ro.

Tag-uri:
Adi Hădean, Curtea Veche Publishing, București, 24 centimetri, Cărturești Carusel, rețete culinare, povești, restaurant

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adi Hădean lansează volumul „#24centimetri” la București.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/24centimetri-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/24centimetri-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialCultură
Autor: Carmen Anghel | miercuri, 28 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 20 Vizualizari Adi Hădean și 24 de centimetri Adi Hădean,...

Preluat de la EVZ