loading…

Compania americană Walt Disney lucrează împreună cu un consilier financiar pentru a evalua o posibilă ofertă pentru Twitter, potrivit unor surse citate de Bloomberg.

După interesul pe care l-a generat, Twitter a demarat un proces pentru a evalua o potențială vânzare. Salesforce.com de asemenea ia în considerare o ofertă și lucrează împreună cu Bank of America pentru a evalua implicațiile, potrivit unor surse citate de Bloomberg.

Reprezentanți ai Twitter și Dinsey nu au comentat încă afirmațiile surselor din piață.

Speculațiile că Twitter va fi vândut au început să capete contur în ultimele luni, culminând cu vestea de săptămâna trecută că Salesforce ar fi interesată.

Acțiunile Twitter au crescut cu 21% vineri după discuțiile legate de vânzare. Disney, dacă va face vreo ofertă, ar putea să ajute compania cu strategia de streaming video. Jack Dorsey, CEO Twitter, este de asemenea în boardul Disney.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/twitter-ar-putea-fi-cumparat-de-gigantul-american-disney-29229.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/twitter-ar-putea-fi-cumparat-de-gigantul-american-disney-29229-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv