Autor:
Daniel Teodoreanu
| marţi, 27 septembrie 2016 | 4 Comentarii
| 1007 Vizualizari

Tariceanu a vorbit despre demisia din Senat.

Tariceanu a vorbit despre demisia din Senat, subiect apărut după ce senatorul ALDE Vasile Nistor i-a solicitat luni să își prezinte demisia din această funcție, întrucât este “acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului”.

Totuşi, Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că până în momentul de față, nu ia în calcul posibilitatea de a-și prezenta demisia de la șefia Camerei Superioare a Parlamentului.

“Dacă vreți să vă spun așa, există și varianta să facem toate jocurile pe care PNL le dorește, dar eu cel puțin, până în acest moment, nu sunt dispus. Din unele informații s-ar părea că da (n.r. – în spatele demersului senatorului Vasile Nistor s-ar afla PNL)”, a afirmat Tăriceanu.

Întrebat dacă Vasile Nistor riscă să își piardă funcția de președinte executiv al ALDE, Tăriceanu a afirmat că o decizie va fi luată în cadrul partidului: “Aveți dreptate, este o poziție ciudată. E nefiresc ceea ce se întâmplă, dar cred că această chestiune va fi analizată de colegii mei. Eu vreau să stau puțin mai deoparte ca să nu am o atitudine care ar putea fi considerată subiectivă. (…) Nu (va propune excluderea senatorului din ALDE — n.r.), pentru că eu nu sunt adeptul excluderilor din partid. Cred că într-un partid liberal fiecare este liber să vorbească, dar ar fi de dorit să și gândească. Pot să spun că există și o cerere din partea aceluiași domn de organizare a unui Congres Extraordinar.

Eu sunt foarte deschis la această idee. Sigur că putem să organizăm oricând și poate ar fi benefic, să lămurim anumite lucruri care văd că sunt neclare pentru unii dintre colegii noștri. Pentru ca să vă lămuriți pe deplin și fiindcă nu vreau să fac comentarii în legătură cu dl Nistor, ar fi bine să îl întrebați și pe Daniel Constantin care este părerea dânsului legat de situația dlui Nistor și de demersul acestuia. Dl Nistor e nemulțumit că nu a mai fost ales vicepreședinte al Senatului, partea cea mai delicată este că nicio filială din țară nu îl dorește pe listă”, a mai spus Tăriceanu.

Tag-uri:
tariceanu, calin popescu tariceanu, demisie din senat, tariceanu demisie, tariceanu alde, alde, alde alegeri, alegeri locale

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu a vorbit despre DEMISIA DIN SENAT. Dezvăluiri inedite făcute de preşedintele ALDE.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/tariceanu-a-vorbit-despre-demisia-din-senat-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/tariceanu-a-vorbit-despre-demisia-din-senat-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Daniel Teodoreanu | marţi, 27 septembrie 2016 | 4 Comentarii | 1007 Vizualizari Tariceanu a vorbit despre demisia din Senat. ...

Preluat de la EVZ