loading…

Comisia de Sănătate din Senat a respins astăzi inițiativa legislativă care prevedea redefinirea spațiului închis și înființarea cluburilor de fumători.

Raportul de respingere a fost votat de toți membrii Comisiei de Sănătate. Potrivit proiectului de lege, prin spațiu public închis se înțelege

orice spațiu accesbil publicului sau destinat utilizării colective, indiferent de forma de proprietate ori de dreptul de acces, care are acoperiș, plafon sau tavan și care este încadrat de pereți de jur împrejur, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent”.

Propunerea prevedea și faptul că fumătorii se pot constitui în asociații și cluburi de fumători, care pot amenaja spații destinate exclusiv fumatului și activităților associate fumatului.

Proiectul urmează să fie votat în plenul Senatului, în calitate de primă camera sesizată.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/proiectul-care-dorea-infiintarea-cluburilor-pentru-fumatori-respins-de-comisia-de-sanatate-a-senatului-29240.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/proiectul-care-dorea-infiintarea-cluburilor-pentru-fumatori-respins-de-comisia-de-sanatate-a-senatului-29240-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv