loading…

Secția a II-a Civilă Contencios Administrativ și Fiscal a Tribunalul Prahova va funcționa, din luna noiembrie, într-un mall din centrul Ploieștiului, măsura fiind luată deoarece imobilul în care funcționează, în prezent, instanța reprezintă risc seismic, transmite agenția Mediafax.

Reprezentanții Tribunalului Prahova au declarat că, din cauza stării în care se află clădirea în care funcționează acum Secția a II-a Civilă Contencios Administrativ și Fiscal, cei care vin la această instanță sunt în pericol.

Clădirea încadrată în risc seismic I. Pe cale de consecință, riscurile atât pentru personal, cât și pentru justițiabili sunt foarte mari, mai ales în contextul în care se produc tot felul de mișcări seismice în România”, a declarat, pentru Mediafax, purtător de cuvânt al Tribunalului Prahova, Alina Anton.

Potrivit sursei citate, procedura de închiriere a fost demarată, în luna aprilie.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/magistratii-romani-vor-da-verdicte-intr-un-mall-printre-oamenii-iesiti-la-cumparaturi-29227.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/magistratii-romani-vor-da-verdicte-intr-un-mall-printre-oamenii-iesiti-la-cumparaturi-29227-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv