loading…

Președintele Klaus Iohannis a anunțat astăzi, la finalul ședinței CSAT, că brigada multinațională convenită la summit-ul NATO de la Varșovia va funcționa la Craiova, având la bază Brigada II Infanterie Rovine.

Președintele a spus că decizia a fost luată în CSAT, la propunerea Ministerului Apărării Naționale, ca parte distinctă a planului de acțiune privind aplicarea măsurilor convenite la Summit-ul NATO de la Varșovia.

Iohannis a mai spus că s-au făcut pași importanți în ceea ce privește punerea în practică a deciziilor NATO de la Varșovia.

El a precizat că grupul de lucru constituit pentru punerea în aplicare a acestor măsuri, la nivel național, a prezentat întregul plan de acțiune, care însă nu este ”comunicabil”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/iohannis-brigada-multinationala-nato-va-functiona-la-craiova-29255.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/iohannis-brigada-multinationala-nato-va-functiona-la-craiova-29255-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv