Autor:
Bianca Zaharescu
| marţi, 27 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 372 Vizualizari

Laura Codruţa Kovesi

Omul cheie din scandalul Ghiţă – Kovesi, Viorel Paşca, cel care a fost îndrumătorul Laurei Codruţa Kovesi la lucrarea de doctorat, rupe tăcerea şi dezvăluie mai multe detalii legate de scandalul zilei.

“Nu ştiu nimic despre Comisia din 2012. Lucrarea de doctorat a doamnei Kovesi a început în 2008. Lucrarea ei de doctorat privea criminalitatea organizată. Doctoratul dura 4 ani, ea l-a făcut în trei. Lucrarea după ce a fost susţinută în public şi aprobată, a fost trimisă în senatul universităţii.

S-a făcut o confuzie. În lucrare sunt pasaje preluate din articole anterioare ale ei cu numele de Laura Codruţa Lascu. Dacă există alte pasaje în afară de cele amintite, eu nu ştiu. Ghiţă a fost unde a fost sau nu a fost, să răspundă. Treaba lor. Dacă nu vă interesează ce vă spun eu, întrebaţi-l pe Ghiţă.”, a spus Paşca pe B1TV.

Tag-uri:
laura codruta kovesi, DNA, sebastian ghita, viorel pasca, victor ponta, scandalul ghita kovesi

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ÎNDRUMĂTORUL lui Kovesi în teza de DOCTORAT RUPE TĂCEREA! Ce spune Viorel PAŞCA despre SCANDALUL ZILEI.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/kovesi1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/kovesi1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Bianca Zaharescu | marţi, 27 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 372 Vizualizari Laura Codruţa Kovesi Omul cheie din scandalul Ghiţă...

Preluat de la EVZ