Autor:
Melania Stoica
| marţi, 27 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 39 Vizualizari

Gabriela Firea

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că nu se pune problema opririi apei calde în Bucureşti, deoarece aceasta ar fi o faptă penală.

Potrivit Mediafax, mesajul primarului a venit după ce Romgaz a anunţat luni seară că va întrerupe livrările de gaze naturale către Elcen. 

“Îi asigur pe bucureşteni că nu se pune problema opririi apei calde. Ar fi o faptă penală. Având în vedere că Romgaz este în proprietatea statului în procent de 70%, iar ELCEN este în proprietatea statului în procent de 90%, statul român taie gazul statului român, pedepsindu-i pe români. Aceasta este concluzia, pentru că cele doua entităţi Romgaz şi ELCEN sunt în subordinea Guvernului României, au în consiliul de administraţie reprezentanţi ai Guvernului României şi unul dintre consiliile de administraţie, cel al Romgaz, a decis să taie gazele către ELCEN, doar pentru că acesta a intrat în insolvenţă, procedura necesară în actuala situaţie economică”, a transmis Gabriela Firea, printr-un comunicat de presă.

Firea a mai precizat că până la sfârşitul anului de vor plăti circa 42 de milioane de euro către RADET, prin urmare Elcen va putea efectua plăţi către furnizorii de gaze din România. Datoria regiei este în prezent de 319 de milioane de lei. 

Tag-uri:
Gabriela Firea, radet, romgaz, datorii, elcen, apa calda, anunt, guvern, primaria generala, capitala

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gabriela Firea, după anunţul făcut de ROMGAZ: “Nu se pune PROBLEMA OPRIRII apei calde! Ar fi FAPTĂ PENALĂ!”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/fireas-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/fireas-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Melania Stoica | marţi, 27 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 39 Vizualizari Gabriela Firea Primarul general al capitalei, Gabriela...

Preluat de la EVZ