Autor:
Petrisor Cana
| marţi, 27 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 188 Vizualizari

Medic ortoped, prins în flagrant de ofiţerii DGA cu o mită de 800 de euro

Un medic ortoped în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Mureş, a fost reţinut după ce ofiţerii DGA l-au prins în flagrant primind 800 de euro pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale.

Flagrant la Spitalului Clinic de Urgenţă Mureş. Ofiţerii de poliție judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Mureş, împreună cu ofiţeri din cadrul I.P.J. Mureş – SICE, l-au prins în flagrant, luni, pe  I.A., medic ortoped care a pretins şi primit, cu titlu de mită, suma de 800 de euro pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale. Acţinea s-a desfăşurat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş. 

DGA informează că pe data de 19 septembrie 2016, un bărbat a formulat  un denunţ la sediul IPJ Mureş din care reieşea faptul că medicul ortoped i-a pretins o sumă de bani pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale, denunţul fiind înregistrat la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș.

În urma denunţului, pe 23 septembrie 2016 ofiţerii anticoruţie din Mureş au fost delegaţi de procurorul de caz să efectueze o serie de acte procedurale, iar pe 26 septembrie 2016, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, au participat la acţiunea de prindere în flagrant. Medicul ortoped a fost surprins  în timp ce primea de la denunţător suma de 800 Euro.

După audierile efectuate de procuror, a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore față de medic, sub acuzaţia de luare de mită.

Astăzi, doctorul urmează să fie prezentat Tribunalul Mureş cu propunere de arestare preventivă.

La instrumentarea cazului, procurorul de caz a colaborat cu lucrători din cadrul Serviciului de Operaţiuni Speciale (SOS) – Târgu Mureş.

Tag-uri:
Generale Anticorup, Serviciul Jude, Tribunalul Mure, Spitalului Clinic, Tribunalul Mureș, mita, medic, DGA, spital, urgenta, ortoped, Flagrant Ofi, Spitalul Ofi

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului FLAGRANT la Spitalul de Urgenţă. MEDIC REŢINUT pentru LUARE DE MITĂ.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/mita-doctor-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/mita-doctor-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Petrisor Cana | marţi, 27 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 188 Vizualizari Medic ortoped, prins în flagrant de ofiţerii...

Preluat de la EVZ