Autor:
Dan Dumitriu
| marţi, 27 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 1391 Vizualizari

Donald Trump a fragmentat dezbaterea cât a putut de mult

Trump a fost Trump. Agresiv și mitocan.

Donald Trump s-a comportat ca Donald Trump. Asta este principala concluzie a analiștilor americani după prima dezbatere prezidențială desfășurată în această dimineață și urmărită de 100 de milioane de americani, potrivit estimărilor CNN. Cea mai mare spaimă a staffului de campanie a lui Hillary Clinton, că vor înfrunta în prima dezbatere televizată un altfel de candidat a fost depășită. Potrivit unei statistici realizată de un site american, Donald T. a fragmentat dezbaterea cât a putut de mult. 

După cum se poate vedea și din imaginea alăturată, Donald T. a întrerupt-o pe Clinton de 51 de ori, Hillary intervenind doar de 17 ori peste discursul candidatului republican. Mai mult, candidatul republican a fost admonestat de nenumărate ori de moderatorul dezbaterii care i-a cerut să nu mai întrerupă răspunsul contracandidatului, dar acesta l-a ignorat.

“Donald este mitocan cu femeile, dar este mitocan și cu bărbații”, a fost concluzia comentatorilor după dezbatere.

CITIȚI AICI Rezumatul PRIMEI DEZBATERI

În timpul dezbaterii de luni, moderatorul NBC Leslie Holt a rămas cea mai mare parte  în afara luminii reflectoarelor și a permis celor doi să se lupte – poate prea mult, deoarece cele mai multe subiecte s-au transformat în ciorovăială. Dar, de asemenea, el a cerut uneori apăsat ambilor candidați să revină la subiect atunci când au virat în puncte de discuție bine-cunoscute și mult uzate.

Holt l-a contestat chiar și în mod direct pe candidatul repulican în timpul unei discuții despre rasă și despre poliție, amintindu-i că New York City politica “Opriți și Săltați” proslăvită de republicani a fost găsită neconstituțională. Din cauza acesta dar și a unor întrebări ascuțite cu privire la poziția Războiul din Irak, susținătorii lui candidatului republican l-ar putea acuza pe Leslie Holt de atitudine pro-Clinton. Concluziile privind această dezbatere au fost însă unanime: candidatul Partidului republiocan a fost mai slab!

Tag-uri:
Trump, Clinton, dezbatere, mitocan, intrerupere, comentator, analist, analist politic

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DONALD TRUMP A FOST MITOCAN CU HILLARY CLINTON. Concluziile analiștilor politici americani după dezbaterea prezidențială. MOMENTELE-CHEIE..

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/trump-clinton-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/trump-clinton-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialAmerica
Autor: Dan Dumitriu | marţi, 27 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 1391 Vizualizari Donald Trump a fragmentat dezbaterea cât a putut...

Preluat de la EVZ