loading…

Un băiețel de patru ani a murit, astăzi, după ce a fost accidentat mortal pe DJ 136 din județul Harghita de mașina unui taximetrist, primele cercetări ale polițiștilor indicând că micuțul nu era supravegheat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, astăzi, că băiețelul de patru ani a murit, astăzi, în urma unui accident care a avut loc pe DJ 136, în comuna harghiteană Avrămești, satul Cechești.

“Din primele cercetări a rezultat că minorul a ieșit dintre case și a pătruns pe carosabil, acesta nefiind supravegheat. Copilul a fost lovit de o mașină condusă de un bărbat de 24 din Cristuru Secuiesc, șoferul fiind taximetrist, singur la volan. A fost testat cu aparatul etilotest, nu se afla sub influența alcoolului”, a spus Filip.

Polițiștii harghiteni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele șoferului și continuă cercetările.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/copil-de-4-ani-lasat-nesupravegheat-a-fost-lovit-mortal-de-un-taximetrist-29252.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/copil-de-4-ani-lasat-nesupravegheat-a-fost-lovit-mortal-de-un-taximetrist-29252-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv