loading…

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit un cetățean afgan care vroia să intre ilegal în Romania, ascuns sub remorca unui autocamion încărcat cu calorifere.

Ieri seară, în jurul orei 19.30, la P.T.F. Negru Vodă–Garda de Coastă, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare din țară, cetățeanul din R. Moldova T.N., în vârstă de 35 de ani, care conducea un autocamion marca Mercedes cu semiremorcă, încărcat cu calorifere.

La controlul specific, polițiștii de frontieră au descoperit un barbat ascuns sub platforma remorcii autocamiomului, pe roata de rezervă.

În cadrul primelor cercetări, șoferul camionului a declarat că nu avea cunoștință despre prezența persoanei descoperite de către polițiștii de frontieră, iar bărbatul ascuns a declarat că este cetățeanul afgan Almas Z. și că nu deține documente de identitate.

În baza acordului româno – bulgar, bărbatul a fost predat autorităților de frontieră din R. Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/cetatean-afgan-ascuns-sub-un-camion-descoperit-la-ptf-negru-voda-29231.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/cetatean-afgan-ascuns-sub-un-camion-descoperit-la-ptf-negru-voda-29231-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv