Autor:
Ionel Dancu
| marţi, 27 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 62 Vizualizari

Nicusor Dan

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a dezminţit informaţiile apărute în presă potrivit cărora Mihai Răzvan Ungureanu, fost director SIE, se va înscrie în Uniunea Salvați România.

“Sub nici o formă (n.r – nu am discutat cu MRU și nici nu vom discuta). Oameni care au fost în servicii nu au ce să caute în USR și ar trebui să stea o vreme deoparte de scena politică. De altfel, USR a anunţat că nu va lua nici un om care a avut o funcție publică”, a declarat Nicușor Dan pentru EVZ.

Directorul Serviciului de Informaţii Externe (SIE), Mihai Răzvan Ungureanu, a demisionat ieri din funcţe invocând motive „medicale”. Spionajul extern va fi condus interimar, până în 2017, de ofiţerul de contraspionaj Silviu Predoiu. 

Preşedintele Klaus Iohannis a primit ieri, la prânz, demisia lui Mihai Răzvanu Ungureanu şi a acceptat-o „imediat” fără ca între cei doi să aibă loc o întâlnire faţă în faţă. „Domnia sa a menţionat motive personale şi nu am informaţii suplimentare. Înţeleg că are o situaţie medicală care nu i-a permis să vină personal la Cotroceni. Vom lămuri urgent, imediat ce se face bine această situaţie”, a declarat, ieri, Klaus Iohannis.

Afirmaţiile şefului statului au fost contrazise de jurnalista Emilia Şercan. Aceasta a dezvăluit pe Facebook că sursele ei „din mediul academic” i-au relatat că MRU a mers ieri dimineaţă la Facultatea de Istorie din Bucureşti, acolo unde este profesor, pentru a depune o serie de referate pentru nişte doctoranzi de-ai lui.

Tag-uri:
MRU, USR, Klaus Iohannis, Nicusor Dan, partid, inscriere

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce a spus Nicușor Dan despre posibilitatea ca MRU să se înscrie în USR.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/10-nicusor-dan-2-cp-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/10-nicusor-dan-2-cp-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ionel Dancu | marţi, 27 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 62 Vizualizari Nicusor Dan Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a...

Preluat de la EVZ