loading…

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat că Laura Codruța Kovesi a amenințat un demnitar al statului român că va fi arestat dacă se vor relua verificările privind teza sa de doctorat.

“În 2016, doamna Kovesi și-a permis să ridice telefonul de convorbiri operative și să sune la un demnitar român și să-l amenințe că dacă se reia cercetarea pe teza ei de doctorat vor fi arestări. Sunt constrâns de riscul ca respectivul demnitar să spună nu, eu doar semnalez gestul, nu dau nume. Poate fi ministru al Educației, poate fi un om cu o altă funcție înaltă… Telefoanele operative nu se înregistrează. Acolo se discută și secrete de stat, nu numai interesele doamnei Kovesi (…) Am avut informații, dar nu probe, din 2014. Astăzi vă confirm că știam că Mihnea Costoiu a scris raportul de neplagiat și că s-a alergat prin țară după niște semnături'”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

Mihnea Costoiu nu a putut fi contactat, până la ora transmiterii știrii, pentru un punct de vedere.

VEZI ȘI: Sebastian Ghiță s-a autodenunțat la Parchetul General: ‘Eu am salvat-o pe Laura Codruța Kovesi’

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/basescu-kovesi-a-amenintat-un-demnitar-ca-vor-fi-arestari-daca-se-reia-cercetarea-pe-doctorat-29263.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/basescu-kovesi-a-amenintat-un-demnitar-ca-vor-fi-arestari-daca-se-reia-cercetarea-pe-doctorat-29263-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv