Autor:
Mihai Oprea
| luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 638 Vizualizari

Ştefan cel Mare, una dintre cele mai importante staţii de metrou de pe Magistrala 1 Dristor-Pantelimon, se va închide. Este vorba despre accesul dinspre Barbu Văcărescu

„Metrorex informează publicul călător asupra faptului că, în perioada 26.09.2016 – 16.10.2016, accesul Barbu Văcărescu al staţiei de metrou Ştefan cel Mare va fi temporar închis traficului de călători. În zona menţionată se vor executa lucrări de refacere a finisajului scărilor fixe pietonale. Până la finalizarea acestor lucrări, Metrorex invită călătorii să utilizeze celelalte accesuri ale staţiei de metrou Ştefan cel Mare. Cerem scuze publicului călător pentru disconfort şi mulţumim pentru înţelegere“, se arată într-un comunicat  trimis de Metrorex. 

Conducerea companiei mai anunţă pe site-ul instituţiei şi despre un incident petrecut în viitoarea staţiei de metrou Eroilor 2, la aprovizionarea cu materiale, respectiv descarcarea unor ţevi, în timpul manevrei de rotire, macaraua s-a răsturnat. Ţeava aflată în sarcina macaralei a alunecat pe capota unui excavator staţionat. Din fericire nimeni nu a fost rănit.Tag-uri:
stefan cel mare, barbu vacarescu, Barbu Văcărescu, Din Nu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anunţ de ultimă oră. Metrorex închide staţia de metrou Ştefan cel Mare.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/stefan-cel-mare-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/stefan-cel-mare-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Autor: Mihai Oprea | luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 638 Vizualizari Ştefan cel Mare, una dintre cele mai...

Preluat de la EVZ