loading…

Autoritățile ungare au luat măsuri speciale de securitate, în această după-amiază, într-o zonă din centrul orașului Budapesta, evacuând o stație de metrou, din cauza unei presupuse alerte teroriste, în cadrul măsurilor luate după atacul bombă de sâmbătă seară, soldat cu rănirea a doi polițiști.

Un perimetru de securitate a fost instituit, marți după-amiază, în zona Bajcsy-Zsilinszky/Andrássy/Podmaniczky din Budapesta, relatează site-ul Index.hu.

Stația de metrou Arany János, de pe tronsonul M3, a fost evacuată, iar trenurile nu au oprit în această zonă, scrie Mediafax.

Alerta, care a durat aproximativ o oră, intervine în contextul în care autoritățile ungare au luat măsuri stricte de securitate după atacul cu bombă comis sâmbătă seară la Budapesta, soldat cu rănirea a doi polițiști.

Autoritățile ungare nu au oferit informații despre incidentul de în această seară, dar cel mai probabil a fost o alertă teroristă falsă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/alerta-de-securitate-in-centrul-capitalei-ungariei-29268.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/alerta-de-securitate-in-centrul-capitalei-ungariei-29268-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv