Autor:
Dodo Romniceanu
| luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 787 Vizualizari

O tânără superbă din Satu Mare trăieşte un vis de prinţesă în Spania, unde a fost condusă, recent, la altar de bărbatul vieţii sale: bijutierul Anil Arjandas, unul dintre cei mai importanţi colecţionari de ceasuri de lux din lume.

Anil Arjandas Jewels are filiale exclusiviste în Statele Unite, Marea Britanie, Elveţia şi, bineînţeles, Spania, ţara de origine a chipeşului milionar care scrie în cele mai importante reţele de socializare că românca Ela Mois este iubirea vieţii lui.

Ela declara într-un interviu pentru mostfabullous.com că încă din copilărie a fost pasionată de modă şi bijuterii. Ea deţine funcţia de director al magazinelor internaţioanale ale Anil Arjandas Jewels.

Numele de familie Moiş este foarte răspândit printre locuitorii din Moişeni, sat care aparţine de celebra comuna sătmăreană Certeze. Moişeni ar putea fi, totodată, şi locul de baştină a norocoasei Ela, din moment ce o firmă care-i poartă numele – Ela Mois – este înregistrată în această localitate.

Ela are peste 200.000 de followerşi pe Instagram, în vreme ce pagina de Facebook a soţului său este apreciată de peste 40.000 de persoane.Tag-uri:
Ela Mois, romanca milionar, Ela Mois Anil Arjandas, romanca Spania, Satu Mare, Anil Arjandas, Statele Unite, Marea Britanie, Anil Arjandas Jewels

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viaţa de prinţesă a unei românce. S-a căsătorit cu un chipeş milionar spaniol a cărui colecţie de ceasuri i-ar face să pălească de invidie pe cei mai bogaţi emiri ai lumii. GALERIE FOTO.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/ela-anil2-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/ela-anil2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Dodo Romniceanu | luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 787 Vizualizari O tânără superbă din Satu Mare trăieşte...

Preluat de la EVZ