Americanul Arnold Palmer, considerat unul dintre cei mai mari jucători de golf din istorie, a murit duminică, la vârsta de 87 de ani, informează presa internațională.

Palmer a decedat la Spitalul Presbyterian UPMC din Pittsburgh, Pennsylvania, unde i se făceau investigații la inimă, relatează Pittsburgh Post-Gazette, sursă citată de BBC.

Arnold Palmer a fost omagiat atât de oameni din sport, cât și din alte domenii. “Îmi aduc aminte de momentele speciale pe care le-am petrecut cu domnul Palmer la Bay Hill. Un adevărat pionier al sportului nostru, de care ne vom aminti mereu”, a spus jucătorul nord-irlandez de golf, Rory McIlroy.

În timp ce președintele Statelor Unite ale Americii a postat pe Twitter o fotografie cu Arnold Palmer, în timp ce acesta se afla la Casa Albă, precum și mesajul: “Cinste regelui, care a fost pe cât de extraordinar pe terenul de golf, pe atât de generos cu ceilalți. Mulțumesc pentru amintiri, Arnold”.

Federația de golf din Statele Unite ale Americii a confirmat de asemenea moartea fostului jucător, într-un mesaj postat pe Twitter, în care l-a numit “cel mai mare ambasador de golf”.

De-a lungul unei cariere lungi, Palmer a câștigat în jur de 90 de turnee internaționale, dintre care șapte majore.

rootstireaActualitate/Esential
Americanul Arnold Palmer, considerat unul dintre cei mai mari jucători de golf din istorie, a murit duminică, la vârsta de 87 de ani, informează presa internațională. Palmer a decedat la Spitalul Presbyterian UPMC din Pittsburgh, Pennsylvania, unde i se făceau investigații la inimă, relatează Pittsburgh Post-Gazette, sursă citată de BBC. Arnold...

Preluat de la romania ntv