Autor:
Roland Cătălin Pena
| luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 10 Vizualizari

Cea mai tare cafea se bea în Australia

O cafea care este de 80 de ori mai tare decât orice cafea obişnuită se poate găsi în Australia.

Sortimentul de cafea a fost lansat recent, însă cercetătorii au avertizat că o cantitate de 10 grame de cofeină poate fi letală pentru o persoană adultă.

În cafeneaua Viscous Coffee, din oraşul australian Adelaide, se poate consuma o băutură foarte tare, cantitatea de 10 grame de cofeină se regăşeşte în doar două ceşti.

Cea mai tare licoare din lume este botezată Asskicker. O ceaşcă din această cafea te ajută să te revigorezi şi îţi dă energie pentru 12-18 de ore. Secretul este ca respectiva ceașcă să fie savurată foarte încet, pe parcursul a trei ore. Pentru a creşte cantitatea de cofeină se foloseşte o metodă de preparare la rece şi o infuzare de lungă durată de până la 10 zile. După prepararea unei versiuni reci, ea este amestecată cu un espresso fierbine foarte tare. Fiecare client care comandă acest Asskicker, în cafeneaua Viscous Coffee din Adelaide, este avertizat de apariţia unor posibile probleme cardiace.Tag-uri:
cafea, cofeina, lume, australia, Viscous Coffee, tare

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde se găsește cafeaua cu cea mai multă cofeină din lume.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/cafea-cu-multa-cofeina-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/cafea-cu-multa-cofeina-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Roland Cătălin Pena | luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 10 Vizualizari Cea mai tare cafea se bea în...

Preluat de la EVZ