loading…

Un bărbat internat pentru recuperare la Spitalul Sfântul Sava din Iași în urma unei tentative de sinucidere a murit, astăzi, după ce a căzut de la etajul 9 al clădirii, din primele cercetări reieșind că acesta s-a aruncat de pe o scară exterioară, transmite agenția Mediafax.

Pacientul în vârstă de 46 de ani internat la Spitalul “Sfântul Sava” din Iași a murit, azi, după ce a căzut de la etajul nouă al unității medicale, primele cercetări arătând că bărbatul s-ar fi aruncat de pe o scară exterioară de evacuare în caz de incendiu.

Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Iași, bărbatul a căzut în gol de pe o scară exterioară, construită pentru evacuare în caz de incendiu, la nivelul etajului 9, și a murit pe loc.

Acesta era internat pentru recuperare, după o tentativă de suicid, din luna aprilie.

Serviciul Județean de Ambulanță Iași a fost solicitat să intervină luni, în urma apelului la 112, pentru un pacient care s-a aruncat de la etajul nouă la Spitalului Sfântul Sava din Iași. La locul solicitării a fost găsit un bărbat în vârstă de 46 de ani, decedat, având leziuni incompatibile cu viața, medicii constatând decesul pacientului.

A mai fost o tentativă de suicid a respectivului pacient, în aprilie. Atunci nu era internat acolo, ulterior a fost internat cu multiple traumatisme, fracturi, tot după o cădere la înălțime, undeva la cinci metri, nu e la prima întâmplare. Din păcate acum a fost definitivă. Se afla la îngrijiri kineto și recupare tocmai din cauza evenimentului petrecut în primăvară, acea tentativă de suicid prin cădere de la înălțime. Era la recuperare pentru politraumatismele de atunci”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJA Iași, Nicolai Pralea.

Polițiștii au declanșat o anchetă în acest caz, întocmind dosar penal pentru moarte suspectă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/un-barbat-s-a-sinucis-aruncandu-se-de-la-etajul-9-al-spitalului-unde-era-internat-dupa-o-alta-tentativa-de-suicid-29186.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/un-barbat-s-a-sinucis-aruncandu-se-de-la-etajul-9-al-spitalului-unde-era-internat-dupa-o-alta-tentativa-de-suicid-29186-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv