loading…

Un austriac în vârstă de 56 de ani, căutat de autoritățile austriece după ce ar fi obținut de la diferite persoane sume cuprinse între 5.000 și 300.000 de euro prin bancrută și fraudă, a fost prins la Nădlac, transmite Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis azi de Poliție, polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Arad au pus în aplicare un mandat european de arestare emis pe numele unui bărbat în vârstă de 56 de ani din Austria.

Acesta era dat în urmărire de către autoritățile austriece pentru comiterea infracțiunilor de bancrută și fraudă în dauna unor persoane fizice, fiind bănuit că ar fi obținut ilegal de la victime sume cuprinse între 5.000 și 300.000 de euro.

Bărbatul a fost prins la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, iar polițiștii din Arad l-au prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care au dispus reținerea lui pentru 24 de ore.

Austriacul urmează să fie prezentat magistraților Curții de Apel Timișoara pentru începerea procedurilor în vederea predării către autoritățile judiciare austriece.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/un-austriac-cautat-pentru-bancruta-si-frauda-a-fost-prins-la-nadlac-29199.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/un-austriac-cautat-pentru-bancruta-si-frauda-a-fost-prins-la-nadlac-29199-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv