loading…

Cadavrul unei femei în vârstă de 62 de ani din județul Arad, despre care se presupune că a murit încă din luna martie, a fost găsit, astăzi, în casă, de către una dintre fiice care credea că mama ei este plecată la muncă în Italia, relatează agenția Mediafax.

Femeia locuia singură în comuna Zărand din județul Arad și ar fi trebuit să plece la muncă în Italia în martie, iar de atunci rudele nu mai știu nimic de ea.

Anchetatorii bănuiesc că femeia este moartă în casă încă din cursul lunii martie.

Fiica vitregă, care locuiește la Timișoara, a încercat să o sune pe telefonul mobil și pe telefonul fix, iar luni a mers în casa mamei ei pentru a vedea ce se întâmplă cu gospodăria.

Femeia a fost găsită moartă pe un pat în casă, cadavrul fiind în stare avansată de descompunere.

Nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea unei fapte penale, iar femeia era cunoscută cu probleme medicale. Cadavrul a fost transportat la Medicina Legală pentru efectuarea autopsiei medico-legale care va stabili condițiile în care a decedat femeia“, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, inspector Lorena Pîrvulescu.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/trupul-neinsufletit-al-unei-femei-gasit-in-casa-la-6-luni-de-la-moartea-acesteia-29192.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/trupul-neinsufletit-al-unei-femei-gasit-in-casa-la-6-luni-de-la-moartea-acesteia-29192-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv