loading…

Dan Hosu, soțul fostului procuror șef interimar al DIICOT, Georgiana Hosu, a fost reținut de procurorii DNA alături de Angela Toncescu, fost președinte al Consiliului de Administrație al S.C Carpatica Asig Sibiu; un parlamentar este vizat de dosar, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Dan Hosu, administrator al unei firme, este acuzat de trafic de influență, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității și dare de mită.

Angela Toncescu, fost președinte al Consiliului de Administrație al S.C Carpatica Asig S.A. Sibiu și fost președinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, a fost reținută pentru cumpărare de influență iar Ion – Sorin Tatu, administrator al unei firme, pentru trafic de influență.

Cei trei urmează să fie prezentați marți instanței supreme cu propunerea de arestare preventivă. Cauza este de competența Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) pentru că în dosar este vizat și parlamentar, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

În aceeași cauză este cercetat sub control judiciar și Marian Cătălin Cataramă, șeful Serviciului de combatere a traficului cu migranți din cadrul Poliției Române, acuzat de acces ilegal la un sistem informatic, fals informatic, folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații și luare de mită.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/sotul-georgianei-hosu-fosta-sefa-a-diicot-retinut-de-dna-29208.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/sotul-georgianei-hosu-fosta-sefa-a-diicot-retinut-de-dna-29208-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv