Autor:
Razvan Gheorghe
| luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 8 Vizualizari

Senatorul ALDE Vasile Nistor i-a solicitat, luni, lui Călin Popescu-Tăriceanu să îşi prezinte demisia din funcţia de preşedinte al Camerei superioare a Parlamentului întrucât este “acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului”.

“Îmi pare rău că nu este domnul preşedinte Tăriceanu (în sala de şedinţă – n.r.). Domnule Tăriceanu, consider că aveţi datoria morală faţă de România să vă prezentaţi demisia din funcţia de preşedinte al Senatului întrucât sunteţi acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului. În orice ţară din Europa democratică, al doilea om în stat reprezintă un etalon pentru ceilalţi. Ca preşedinte al Senatului, ar trebui să daţi dovadă de consideraţie şi respect pentru românii care v-au votat şi v-au acordat încrederea”, a spus Nistor, de la tribuna Senatului.

În opinia sa, imaginea Senatului a fost “ştirbită” din cauza abaterilor şi a faptului că în funcţiile de conducere se regăsesc persoane care au dosare penale.

“Ceea ce se întâmplă în ţară şi numărul mare de protestatari îmi întăreşte convingerea că imaginea Senatului a fost în ultimii patru ani ştirbită din cauza unor grave abateri realizate de către colegii mei şi care nu ne fac deloc cinste. A venit momentul să demonstrăm că nu toţi suntem la fel. Unii membri ai Senatului sunt anchetaţi sau au dosare penale şi din acest motiv consider că a venit momentul ca aceştia să demisioneze din funcţia de conducere deţinută la nivelul Senatului, să renunţe la imunitatea parlamentară sau la mandatul de senator pentru a se pune la dispoziţia Justiţiei”, a spus Nistor, citat de Agerpres.

Tag-uri:
Vasile Nistor, ALDE, Tariceanu, Calin Popescu, presedintia Senatului, senator

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ŞOC Vasile Nistor (ALDE) cere DEMISIA lui Călin Popescu-Tăriceanu de la PREŞEDINŢIA Senatului!.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/vn-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/vn-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Razvan Gheorghe | luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 8 Vizualizari Senatorul ALDE Vasile Nistor i-a solicitat, luni,...

Preluat de la EVZ