loading…

Șeful Corpului de Control al prim-ministrului, Mircea Valentin, va părăsi funcția guvernamentală începând cu data de 1 octombrie.

Recent, Mircea Valentin a provocat reacția unor oficiali din Executiv, după ce a scris pe Facebook că, după cutremur, instituțiile nu și-au făcut treaba corespunzător, la fel ca și posturile de televiziune, care difuzau reluări și nu au liniștit populația.

Concluzia preliminară: instituțiile statului român au note maxime la simpozioane și umflat mușchii, dar nu vă bazați pe ele când va lovi un mare cutremur“, a scris Mircea Valentin.

Ulterior el și-a șters comentariul.

UPDATE. Premierul Dacian Cioloș a convenit cu Mircea Valentin să rămână în funcția de șef al Corpului de Control al prim-ministrului, după ce acesta și-a anunțat intenția de a pleca din Executiv, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Executivului, Liviu Iolu.

Șeful corpului de control și-a anunțat intenția de a pleca din Executiv înainte de declarațiile pe care le-a făcut și care priveau reacția autorităților în cazul unui cutremur. Valentin Mircea nu va pleca din funcția de șef al corpului de control. Premierul a avut o discuție cu Valentin Mircea și au convenit ca pâna la finalul acestui mandat șeful corpului de control să ramână în funcția pe care o deține”, a declarat Liviu Iolu, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/seful-corpului-de-control-al-premierului-paraseste-executivul-dupa-ce-i-a-indemnat-pe-romani-sa-nu-se-bazeze-pe-institutii-29182.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/seful-corpului-de-control-al-premierului-paraseste-executivul-dupa-ce-i-a-indemnat-pe-romani-sa-nu-se-bazeze-pe-institutii-29182-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv