Autor:
Daniel Teodoreanu
| luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 7 Vizualizari

S-a transformat într-o păpuşă erotică hidoasă. Acesta este cazul unui model din Franţa, care a atras atenţia lumii cu transformarea radicală pe care a suferit-o pentru a-şi mulţumi iubitul bogătaş.

Victoria Wild, originară din Cannes, a cheltuit peste  50.000 de dolari pe operaţii estetice în urma cărora şi-a mărit sânii şi buzele.

De asemenea, tânăra care înainte de această nebunie arăta normal, a mai intervenit şi asupra feţei, dar şi asupra taliei, pe care şi-a micşorat-o cu ajutorul chirurgilor.

Rezultatele operaţiilor estetice se pot vedea în galeria foto care a uimit lumea din cauza excesului de silicon şi botox.

De asemenea, în acest colaj foto mai este prezentă încă o domnişoară care a exagerat la rândul ei cu intervenţiile estetice.

Sursa foto: klyker.com

Tag-uri:
papusa erotica, papusa, papusa hidoasa, papusa erotica hidoasa, botox, silicon, iubit milionar

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a transformat într-o PĂPUŞĂ EROTICĂ HIDOASĂ, la dorinţa IUBITULUI MILIONAR. Au cheltuit O AVERE pentru BOTOX şi SILICON ÎN EXCES l Foto galerie.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/f-1_110-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/f-1_110-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Daniel Teodoreanu | luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 7 Vizualizari S-a transformat intr-o PAPUSA EROTICA HIDOASA S-a...

Preluat de la EVZ