loading…

Ministrul Energiei din Algeria a spus că Arabia Saudită, principalul exportator de petrol din lume, s-a oferit să reducă producția la nivelul din ianuarie pentru a-i convinge pe ceilalți producători importanți să plafoneze producția, scrie Bloomberg.

Bursele asiatice au avut deja de suferit de pe urma precauției investitorilor, care așteaptă să vadă dacă producătorii vor ajunge la un acord în cadrul întâlnirii de săptămâna aceasta din Algeria.

Prețul aurului a scăzut cu 0,2%, după ce a urcat cu 2,1% săptămâna trecută. Prețurile metalelor prețioase ar putea pendula mai mult înspre finalul trimestrului, în condițiile în care alegerile prezidențiale din SUA și așteptarea unei creșteri a ratelor de referință de către FED vor afecta piețele.

Nichelul a scăzut cu 1,6% în Londra, retrăgându-se de la maximul ultimei luni. Cuprul a scăzut cu 0,2% față de maximul ultimelor șapte săptămâni.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/pretul-petrolului-creste-dar-ramane-sub-pragul-de-45-de-dolari-barilul-29178.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/pretul-petrolului-creste-dar-ramane-sub-pragul-de-45-de-dolari-barilul-29178-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv