Autor:
Felix Mihai Badea
| luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 14 Vizualizari

Klaus Iohannis

Evenimentul Zilei vă prezintă principalele subiecte ale zilei de marți, 27 septembrie.

Ședința CSAT 

Președintele Klaus Iohannis va participa la ședința ordinară trimiestrială a Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT) care va avea loc la Palatul Cotroceni, începând cu ora 12.00. Vor mai participa premierul Dacian Cioloș și ministrul de Interne, Dragoș Tudorache. Temele de discuție vor viza implementarea deciziilor adoptate la Summitul NATO de la Varșsovia, măsurile necesare pentru înlăturarea amenințărilor generate de un aflux masiv de imigranți și nivelul de securitate cibernetică al instituțiilor publice din România.

Premierul Dacian Cioloș va participa la recepția organizată cu ocazia zilei naționale a Republicii Populare Chineze. Evenimentul se va desfășura la ambasada Chinei, de la ora 18.30.


Camera de Comerţ şi Industrie a României va realiza un seminar de afaceri organizat în parteneriat cu SCOFCOM (entitatea responsabilă cu implementarea legilor, politicilor, reglementărilor şi măsurilor privind comerţul domestic şi internaţional în Shanghai, China), la CCIR BusinessCenter.


Tag-uri:
Klaus Iohannis, dacian ciolos, csat, summitul nato de la varsovia, dragos tudorache

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Președintele Klaus Iohannis va participa la ședința ordinară trimiestrială a Consiliului Suprem de Apărare a Țării.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/klaus-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/klaus-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialAgenda zilei
Autor: Felix Mihai Badea | luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 14 Vizualizari Klaus Iohannis Evenimentul Zilei vă prezintă principalele...

Preluat de la EVZ