Autor:
Daniel Teodoreanu
| luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 608 Vizualizari

PSD – PNL

Din judeţul Cluj vine un caz care arată o faţă urâtă existentă în politica românească: bătăile crunte între simpatizanţii diferitelor formaţiuni.

Conform gazetadecluj.ro, Viorica P., o femeie în vârstă de 45 de ani din comuna clujeană Mărişel a candidat la alegerile locale pe lista P.S.D. de pe un loc neeligibil, ceea ce i-a atras antipatia din partea unor simpatizanţi ai P.N.L., Ioan R. şi fostului primar, Traian Mariş.

Scandalul a pornit duminică după o simplă întârziere a acordării cotei de lemne către săteni de către primarul P.S.D., Viorel Ghic. Cu acest motiv în minte, Ioan R. a luat la bătaie pădurarul, un client şi pe doamna Viorica, toţi trei aflaţi într-un magazin. După ce a fost trântită la pământ de fanul fostului primar, doamna Viorica s-a ales cu o fractură de peroneu şi zeci de zile de îngrijiri medicale.

„Pe când eram în magazin, agresorul – admirator al fostului primar liberal, Traian Mariş – mi s-a adresat batjocoritor că eu am fost printre cei care au contribuit la nereuşita lui în alegeri şi nouă, celor de la P.S.D. ni se datorează faptul că actualul primar nu a dat încă localnicilor cota de lemne care li se cuvine. Menţionez că eu am candidat la Consiliul local de pe poziţia a opta, din partea partidului mai sus menţionat, deci de pe un loc neeligibil, aşa că nu am înţeles de ce a fost atât de îndârjit contra mea. Am căzut în genunchi, m-am ridicat şi i-am dat şi eu o palmă peste cap, după care m-am urcat în maşină la soţul care mă aștepta. Timp de 24 de ore n-am ştiut că piciorul mi-e rupt, deşi mă durea şi tot eu am fost cea care a condus automobilul până la Cluj-Napoca, unde aveam o treabă cu fiica mea. Însă, aceasta, văzând că situația e serioasă şi durerile mele cresc de la un minut la altul m-a trimis de urgenţă la Clinica de Ortopedie, unde medicii au constatat că am suferit o fractură de cap de peroneu”, a declarat victima.

Tag-uri:
candidata psd, psd, pnl, psd pnl, cluj, marisel cluj, marisel, cluj napoca, alegeri locale, alegeri parlamentare

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Politica naşte monştri: O candidată PSD a fost BĂTUTĂ DE UN CUNOSCUT LIBERAL. TRAUME FIZICE GRAVE pentru femeia intrată ÎN STARE DE ŞOC.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/psd-pnl-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/psd-pnl-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Daniel Teodoreanu | luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 608 Vizualizari PSD - PNL Din judeţul Cluj vine...

Preluat de la EVZ