Autor:
Ionel Dancu
| luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 4 Vizualizari

Directorul demisionar al Serviciului de Informaţii Externe, Mihai Răzvan Ungureanu, i-a spus şefului comisiei de control a SIE din Parlament că a demisionat din cauza unor “motive medicale” şi că are “probleme destul de grave”.

”Domnia sa m-a sunat între timp și mi-a comunicat că strict din motive medicale și-a dat demisia. Mi-a spus că sunt niște probleme destul de grave și mă roagă pe cuvânt să-l cred că nu există niciun alt motiv. Știți cum e:  pe surse s-au vehiculat foarte multe lucruri, ele circulă. Dar asta e poziția oficială a d-lui Ungureanu și noi trebuie să o luăm ca atare pentru că dacă domnia sa așa a spus”, a declarat liderul comisiei de control a SIE din Parlament, deputatul Mihăiță Calimente.

Şeful spionilor a demisionat

Reactia lui Liviu Dragnea

MRU nu a negociat cu PNL, spune Alina GorghiuTag-uri:
MRU, medical, probleme, calimente, Mihăiță Calimente, Alina Gorghiu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MRU are probleme medicale “destul de grave”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/ungureanu-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/ungureanu-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ionel Dancu | luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 4 Vizualizari Directorul demisionar al Serviciului de Informaţii Externe,...

Preluat de la EVZ