loading…

Ministrul Justiției, Raluca Prună, a fost huiduit, astăzi, în momentul în care a ajuns la Penitenciarul Gherla, în fața căruia peste o sută de angajați protestează cerând majorarea salariilor, transmite Mediafax.

Peste 100 de angajați ai Penitenciarului Gherla protestează, luni, în fața instituției, nemulțumiți de condițiile de muncă și cerând majorarea salariilor, eliminarea inechităților salariale, a deficitului de personal și demiterea ministrului Justiției pentru “incapacitate profesională”. Protestatarii vor drepturi salariale similare angajaților din sistemul de apărare.

Pe același subiect: Angajații Penitenciarului Poarta Albă, ÎN GREVĂ – agenții s-au alăturat protestului național declanșat de sindicate! GALERIE FOTO

Protestatarii au bannere cu mesaje precum “Muncim pe datorie, rușine să vă fie“, “Legea trebuie aplicată, nu încălcată” și “Stop discriminării“.

Totodată, cei peste o sută de angajați ai Penitenciarului Gherla care protestează au adus și pungi cu prune.

De asemenea, protestatarii ai scandat “Demisia“, “Rușine să vă fie“, “Jos ministrul mincinos” și “Jos Guvernul mincinos“.

În momentul în care ministrul Justiției, Raluca Prună, a ajuns la Penitenciarul Gherla, protestatarii au huiduit.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/ministrul-justitiei-raluca-pruna-huiduit-de-protestatari-la-penitenciarul-gherla-29179.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/ministrul-justitiei-raluca-pruna-huiduit-de-protestatari-la-penitenciarul-gherla-29179-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv