Autor:
Ionel Dancu
| luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 155 Vizualizari

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, cere “motivele reale” ale demisiei directorului SIE, Mihai Razvan Ungureanu.

“Am luat act din presă de demisia Directorului SIE. O demisie e o demisie și nu o comentez! Sper ca acest act să nu facă parte dintr-un război politic subteran. E foarte important ca serviciile de informații să nu fie implicate în lupta politică!
Opinia publică din România trebuie să știe care au fost motivele reale care au dus la această demisie din partea domnlui Mihai Răzvan Ungureanu. Dacă au fost motive strict personale, atunci e în regulă, dar dacă au fost alte motive, care țin de buna funcționare a acestui serviciu atunci Comisia de control a SIE ar trebui să fie informată, pentru că e vorba de o instituție importantă a statului”, a scris Dragnea pe Facebook.

Vezi si: MRU nu a negociat cu PNL, spun e Alina GorghiuTag-uri:
MRU, dragnea, servicii, sie, ungureanu, politic

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liviu Dragnea, despre demisia lui MRU: “Serviciile să nu se implice în politică!”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/liviu-dragnea_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/liviu-dragnea_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | luni, 26 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 155 Vizualizari Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, cere 'motivele reale'...

Preluat de la EVZ